Kutsumaton vieras

Runoilija leikkiinkutsu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.9.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2015 21:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus sitä vain yrittää tarttua ajatukseen, vaikkei runosielua omistakaan.
 

Se on niin pirullinen
Hus! Mene pois!

Ei-toivottu lapsi
Toivoton tulevaisuus
Älä kasva suuremmaksi!

Leikkii nurkkajussia
Yy kaa koo nee vii
Minkä kulman takaa ilmestyy?

Kitkee valkeat tulppaanit
Jättää rikkaruohot
Saa minut vielä kiintymään niihin!

Tuo kaupasta
sinistä maitoa, näkkäriä, vodkaa
ja ämpärin johon oksentaa

Tulee koputtamatta sisään
Kulkee kahden eteisen ja kammion läpi
Muuttuu varjoaineeksi
Sieluliejuksi

Synkkyys

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot