Kruuna vai klaava?

Runoilija AnnaKätesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itse mielialojen vuoristorata :) Inspiraatio kumpuaa melankoliasta ja rakkaudesta. Palautetta otan vastaan enemmän kuin mielellään.
 

En tiennyt mitä tehdä
Käännyin kolikon puoleen

Kadun sitä yhä..

Selite: 
Tulkitkaa miten tulkitsette, palautetta mielellään juu kiitos moi :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli luultavasti lyhyin mutta kaikista ytimekkäin. Jättää varaa omalle tulkinnalle, pidin aivan varmasti eniten kaikista. :)

Tää oli luultavasti lyhyin mutta kaikista ytimekkäin. Jättää varaa omalle tulkinnalle, pidin aivan varmasti eniten kaikista. :)

 

Käyttäjän kaikki runot