Nimetön

Runoilija Karvavauvanalle

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 17.10.2016 19:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen ihmisen ajatuksia isossa maailmassa.
 

Paljas kaula
paljaat rinnat.
Kaunis
alaston ihminen edessäni.

Paksu ryijy
sydämensä peittona.
Riisuisitko senkin?
Tahdon nähdä sielusikin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot