Syleily

Runoilija kuunlilja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnetko sen kuumuuden? Sydämeni palaa, kun saan olla tässä kehoasi vasten.

Tällaista rauhaa en uskonut saavani, kun kuulen rauhallisen hiljaisen hengityksesi, joka tulee lämpöisenä olkapäälleni.

Voisin olla tässä ikuisuuden. Älä päästä irti, ethän?

Kuiskaa se uudestaan, haluan kuulla sen uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tällainen runo lämmittää kun se tuo muistot mieleen :) todella kaunis!

Tässä on jotain. Jotain mikä tekee tästä älyttömän ihanan runon. Olet todella hyvin kirjoittanut. Muut runosi ovat myös hyviä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot