Tanssiasimekko

Runoilija Tyrskyluodon maija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2013
Viimeksi paikalla: 22.1.2016 6:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1972

Pilvilinnojen rakentelija, arjen antisankari. Facebookissa: Tyrskyluodon elämää
 

Siinä se odottaa
tanssiinkutsua
kavaljeeria
joka tulisi hakemaan

Seinäruusu
ei koskaan ollut
tai nytkään

Kovin kaukana
lavat
ajatkin niin
muuttuneet

Koreasti jalalla
laittais
ellei lonkat
natisisi
jos vain joku
tulisi

Veisi tanssiin
viimeiseen
tunteiden pyörteeseen
pimenevään kesäiltaan

Kotiovella suudelma

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot