väsyn ikävääni

Runoilija Somna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007
Viimeksi paikalla: 10.10.2016 15:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kauniin laulun ajan tuska hukkuu
 

onkai se sitten niin.
myönnettävä
että en selviäisi ilman sinua

en haluaisi olla kenestäkään
en mistään riippuvainen

mutta minä olen
niinkuin hyvä kakku sokerista
niinkuin sairas lääkkeistään
niin minäkin olen riippuvainen sinusta

ja kun viikkoisin olet poissa
minä turvaudun neljään seinään

koittaa päivä jolloin tulet takaisin
ja viivyt luonani nelkytseittemän tuntia
niistä nelkytkuus
minä kiukuttelen
täysin hallitsemattomasti

ILMAN SYYTÄ
TAHATTOMASTI

ja viimeisen tunnin
minä itken

Sinä kaukana oleva kasarmi, minä vihaan sinua.

Selite: 
ymmärtääkö kukaan mistä puhun?
Kategoria: 
 

Kommentit

usein kun jotain hartaasti odottaa ja toivoo niin helpottuneena h-hetkellä tekee jotain järjetöntä

hienosti kuvaat tätä tilannetta
ehkä jokseenkin mukana pienoinen vihan kipinä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Somna tku-kkn 27.9.2010 3 Runo
Somna Eihä 23.4.2015 0 Runo
Somna Hauki 23.8.2010 1 Runo
Somna Ammu minut. 3.10.2008 0 Runo
Somna Joonas 9.10.2011 0 Runo
Somna Tervetuloa elämääni 27.9.2010 2 Runo
Somna Auktoriteetti 12.10.2008 0 Runo
Somna Itku 7.3.2011 0 Runo
Somna väsyn ikävääni 2.9.2009 1 Runo
Somna Laktoosi-intoleranssi 22.2.2012 2 Runo