yksinäisyys

Runoilija 4ndero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikille jotka luette ja arvostelette runojani :)
 

aina kun tuntuu
että elämä
olisi hyvää
on juuri saavuttanut
jotain
mitä ei enne
olisi pystynyt

niin siltikään
ei voi olla
iloinen

vaikka tuntuis
että on päässyt
sen muurin yli

on aina vastassa
vain korkeampi

se on muuri
joka kulkee
aina mukana
se muuri
on niin
raskas taakka

jota niin moni
kuljeettaa

se taakka
on
yksinäisyys

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kaunis runo. Hauska rivitys.
Kaunis sanoma. Saavuttamattomia päämääriä, asioita joiden vuoksi kannattaa taistella, sillä eihän kukaan halua olla yksinäinen?
On se niin kaunis <3

 

Käyttäjän kaikki runot