järjetöntä

Runoilija 4ndero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikille jotka luette ja arvostelette runojani :)
 

olen usein ajatellut

yksin on paras

voin tehdä mitä tahdon

kukaan ei sido minua

en ole riipuvainen kenestäkään

kuitenkin
haaveilen yhä useammin
vielä tapaan hänet
sen joka saa minut hymyilemään
rakastumaan

tunteet
niin vahvat
että välillä uskon tavanneeni hänet

milloin tuo
järjen ja sydämen välinen kaksinkamppailu
milloin se päättyy

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuskinpa se päättyy koskaan... elämänkokemuksen myötä sitä oppii kyllä hallitsemaan, tarkastelemaan realistisesti... rakkaus ei aina tarkoita että suhteella on edellytyksiä onnistua, joskus ihmiset voi rakastua toisiinsa vaikka tilanne ois mahdoton, äärimmillään jopa että toinen tai kumpikin on varattuja... järkikin voi erehtyä kuuntelemaan tunteen ääntä ja ihmiset ryhtyy päättelemään ettei pettämisessä oo mitään pahaa kun se tapahtuu rakkaudesta. Mitä sitten voi kuunnella jos ei uskalla luottaa tunteisiin (niin tärkeitä kuin ne ovatkin) eikä edes järkeen? Ehkä on olemassa syvempi todellisuuden ääni, todellisuudentaju, omantunnon herkkyys, sydämen sisäinen aisti - minun kokemusmaailmassa se liittyy Jumalaan, hengenmaailmaan - että voi säilyttää moraalin silloinkin kun järki ja tunteet vetää moraalittomuuteen. Elämään sisältyy ristiriitoja ja vaikeita kysymyksiä, mutta se on elämää! Ajattelen että tärkeintä on oppia kulkemaan vastuullisesti ja toista kunnioittaen, silloin voi katsoa itseään silmiin tilanteessa kuin tilanteessa. Tällaisia ajatuksia syntyi puhuttelevan runosi pohjalta...

Tässä oli paljon puhuttelevia ja samastuttavia kohtia,
"että välillä uskon tavanneeni hänet"
- niin, mielikuvituksen voima on uskomaton.
Lopetus sopivan rikkonaisella, hätäisellä tavalla muotoiltu, sopii ajatukseen.

niin kerropa se! samaa olen itsekin monesti miettinyt :/ hieno runo koskettavasta aiheesta.

 

Käyttäjän kaikki runot