hyvin todennäköisesti ehkä

Runoilija 4ndero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikille jotka luette ja arvostelette runojani :)
 

tuntuuko sinustakin
se niin raskaalta
uuvuttavalta

kun

kerta toisensa jälkeen

tunnet niin syvästi
se lähes karkaa huulistasi

lähes

olet miltein varma
tunne on samaa

silti

ajatukset ja tunteet
ei näe tekoja

näinkö meidät
tehtiin

toisemme lähes löytämään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot