.

Runoilija PienenPieni

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ota kädestäni kiinni
juostaan yhdessä, käsi kädessä.
Annetaan sateen kastaa meidät
eihän se haittaa.
Olethan siinä vierelläni,
sinä lämmität mieltäni.

Vaikka maailma on paha
sinä vierelläni jaksan sen.
Ja sitten joskus,
saan kiittää siitä,
että olen jaksanut.

Ilman sinua en jaksaisi.

Selite: 
kaikille minun rakkaille ystävilleni. kiitos.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

sää keksit vaikka mitä !
Hieno tääkin ja kiitos itsellesi kanssa <3

Tää on ihan sikahieno, niin ihana..niin ihana<3
Suosikkeihin menee!<33

Oi, onpas ihana :)

Ja vielä, kiitos sulle <3

 

Käyttäjän kaikki runot