Urheilu-uutisia

Runoilija Heroine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dissosiatiivinen lapsi kaiken takana leikkii yksin elämällä.
 

Aamut, kauniita
Uutiset, synkempiä
Miksi tarvitsee tietää
Kuka hitto on presidentti
tuolla, kaukana,jossain...

Ja taas yksi kolari kehätiellä
Mihin on maailmamme menossa,
ei mies, ei nainen
osaa edes moottoritiellä ajaa

Ilmastomme, lämpenevä
Se lämpenee ja lämpenee
Elleivät lehmät pelloilla
piereskelyä lopeta
Tervetuloa, tämä on nykyaikaa

Taas yksi keihäs
maailmanennätyksen kaukana, jossain rikkonut
Maailmanennätyksen, vai kansakunnan?

Ilmastomme on jo liian lämmin
Päästöjä ohjeistetaan vähentämään
Miksi siis yhä ihmiset
lisää pahaa suustaan päästävät?
Lämmittävätkö ne ilmastoa?
Minä palelen sisimmässäni
yhä enemmän ja enemmän...
Milloin tämä loppuu?

Selite: 
Ja tänään ruokana possulla possu-juureskeittoa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot