Addiction

Runoilija Heroine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dissosiatiivinen lapsi kaiken takana leikkii yksin elämällä.
 

Välitän, ja kai tahtoisin että sinäkin.
Mutta kun sattuu ja pelkään.
Pelkään kertoa sinulle kivustani.
Riippuvuudestani.
En osaa päästää enää irti.
Sinusta tai kenestäkään.
Tai mistään...
Tuletko olemaan siinä aina,
kannattaako sinulle kertoa?

Tuomitsisit minut.
Voin kuulla äänesi päässäni,
kertomassa minulle,
miten tyhmä ja heikko olen.
Sanoisitko niin?

Tiedän olevani heikko.
Mutta kun sattuu niin,
kipu on sietämätön,
ja taas sorrun.
Joskus olen oikein vahva,
enkä anna periksi.
Silloin olen sinulle vihainen.
Olen etäinen ja olen kuin en välittäisi.
Haluaisin sinun huomaavan.
Jälkeenpäin minua aina kaduttaa,
haluaisin vain pyytää anteeksi.
Käpertyä viereesi ja unohtaa kaiken.
Unohtaa etten ehkä pysty tähän enää huomenna.

Tarvitsisin apua,
mutta en uskalla pyytää sitä.
En vielä..
En enää..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot