Raskaana sinulle

Runoilija EnkelienSisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitin runojen kirjoittamisen silloin kun sisarukseni kuolivat onnettomuudessa, että runoni kertovat yleensä heistä.
 

Olen raskaana,
sinulle.
Mitä sanoisit,
jos kertoisin
sinulle tästä?
Tiedän,
halusit kanssani
pienen lapsen.
Entä kun emme
enää ole yhdessä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

elämän makuista kerrontaa pidän

 

Käyttäjän kaikki runot