Kaipaan sinua siskoni! ♥

Runoilija EnkelienSisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitin runojen kirjoittamisen silloin kun sisarukseni kuolivat onnettomuudessa, että runoni kertovat yleensä heistä.
 

Enää päivä jäljellä...
Sitten on taas sinun
siskoni syntymäpäivä.
Sinä vietät sitä taivaassa,
minä vietän sitä täällä,
kaivaten sinua luokseni
todella todella paljon!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suurta kaipausta runossasi, minulla ei sanoja kertomaan...

 

Käyttäjän kaikki runot