Quite.

Runoilija Pesukarhu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Äiti kysyy, miksi tuo runoja rustaa?

Lapsi on kai päästänsä sekaisin."
 

Quite a fright, on site!
"Fight or flight", a tight sight of might,
at the writhing height of a light kite!
A Wright writes:
"as right as a wight might bite,
this lights your night of plight bright white!"

Selite: 
A Elenion ammelde, millaista leikittelyä on viime aikoina tullut harrastettua :D Nai haryuvante lóme sére!
Kategoria: 
 

Kommentit

Ainakin tämä kuulostaa kivalta ääneen lausuttuna ;D

 

Käyttäjän kaikki runot