aivan kuin olisin elänyt yksitoista elämääni hukkaan

Runoilija sauli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minne kaipaus minut vie, sinne kai on tie

joskus, niinä kylmimpinä öinä
mä muodostan tyynyistä vierelleni jonkun jonka viereen käperryn ja leikin
että joku oikeesti rakastaa mua.

jäisipä sinun rakkautesi valokuvaksi pöytälaatikkoon

ent. Lieverd

 

minulle herra lankapuhelin on ainut oikea sillä
kuka muu keksisi toistaa ääntäni yhtä kauniisti
rakastajattarilleni
jotka uskovat kaiken
jotka hymyilevät kaikista sanoistani niin kuulaasti etten
tiedä

ja siksi kai minulle sanotaan että olen kuin Jim Morrison
yhtä typerä
ja minä sanon ettenhän edes osaa soittaa kitaraa
tabulatuurit eivät jää päähäni vaikka kuinka opiskelisin
vain sinä jätät nauramatta eikä se
jaksa huvittaa

ihan kuin minä oikeasti rakastaisin häntä
kuten nuo joutsenet lammella iltaruskon aikaan
kun on kevät tai syksy tai kaikki maailman vuodenajat
korkeintaan kuten sudenkorennot kun en minäkään
lennä päivää kauempaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot