Kahden koiran aamu

Runoilija Tulen elvyttäjä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kipu auttaa näyttämään, että olemme elossa." "Älä vastustele vaan liiku mukana."
 

Aamulla minut revitään sängystä,
riistetään sängyltäni kuin pentu emoltaan.

Laskeudun alas Piikan luo,
Nanukin tulee tervehtimään.

Väsyttää.

Luulin että lomalla saisin levätä.
Mutta eeeeiii...

Syön aamiaisen ja tulen olohuoneeseen.

Taivas on pilvinen ja minulla on utuinen olo.

Nanu kömpii sohvalle ja katsoo minua rauhallisesti.

Taidat olla oikeassa...

Teen Nanulle seuraa,
ja asetuin hänen viereen.
Piika änkesi myös viereeni.

Ja sitten me kaikki aloimme torkkua.

Selite: 
Aamu tunnelmia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot