Poissa.

Runoilija ZaGaali

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus mietin missä olen ollut..
Ketä minä olen..
Mietin että olen sinun..

Pimeillä kaduilla kun yksin kuljen,
suljen silmäni, jotta voisin olla kanssasi
edes pienen hetken..

Rakkauttani en pysty piilottamaan..
Enkä edes haluaisi..
Sinua aina ajattelen, vaikka
kuinka kaukana oletkin..

Minä rakastan, todellakin rakastan..
Kiitos että kuulut elämääni..

Selite: 
Esikoisrunoni täällä. Toivottavasti tykkäätte.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja koskettava <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
ZaGaali Tarvitsen 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Yksin. 25.5.2006 3 Runo
ZaGaali Poissa. 22.5.2006 1 Runo
ZaGaali Se 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Tyhjä kuori 13.2.2011 0 Runo
ZaGaali Tiedätkö 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Halu 23.2.2010 0 Runo
ZaGaali Tunne 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Tanssi 28.7.2009 1 Runo