Hiipii

Runoilija Mustakissa

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivottoman romanttinen ja surumielinen neitokainen.
 

Tuska hiljaa hiipii,
se selkääni riipii.
Se hiljaa hiljaa riipii,
kovertaa, syvää sisintäni.
Yön pimeydestä lentää
ja ahdistamaan entää.
Kuin kuolo ikään,
mutta ei se mitään,
sillä turtunut olen nyt
kaikkeen kipuun elon tän,
ei valoa näy eessä lain...

Selite: 
Ikiwanha...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot