LASTEN PIHALEIKIT PARVEKKEELTA

Runoilija Separaattori

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 3.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Isä, puoliso.
 

LASTEN PIHALEIKIT PARVEKKEELTA

Taivaalla lentävä joutsen ruskan tuulessa raskaasti ui,
sen siivissä painaako suru, onko onnea ollut lain?
Kesä poikasia parvenko antoi, vai tyhjyyskö syksystä saapui?
Onko valkoisen hiljaisuutesi haamussa syvää tuskaa, suruako vain?

Itseni sisällä suru tuo joutsenen kasvaa vaan,
samaa itkua kanssa joutsenen itkeä loppuun asti saan.
Ei tullut mulle pesää, ei annettu kotiini lasta
Tyhjyyteen siis jäädä saan, sen kuulin aivan vasta.

Miksi kulku ihmisen elon määrätään jostain tuolta,
outojen maiden takaa, vanhan vainajan suolta?
Ytimiin pakkasen hyytävän kuura tunkee kuin kamala tauti.
Sä silti ihminen raukka, elämästä ainoastasi nauti!

Selite: 
Oli aika ennen lapsia kun luulin ettemme niitä saa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo koskettaa. Meillä kolme last ja yhdeksän lasten last.

 

Käyttäjän kaikki runot