Vastaisitko?

Runoilija Loegas

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.8.2020 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienet yksityiskohdat koostuvat suurista kokonaisuuksista.
 

Ei koskaan on aina oikein
ja samaan aikaan aina väärin?

Pystytkö vastaamaan minulle
oikeasti tietäen?

Voitko tietää,
jos et ole kokenut?

Ymmärrätkö,
jos olet kokenut?

Ymmärrätkö vain
oman näkökulmasi,
ajattelematta toisia?

Mistä tiedät tietäväsi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovin pohdiskelevaa!
Hauskaa syntymäpvä!

mielenkiintoinen ja hieno runo..:)

En muista koskaan törmänneeni tekstiin joka koostuu "pelkästään" kysymyksistä. Kiehtovaa. :)

vaikeita kysymyksiä, paljon vastauksia.

hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot