Nimetön

Runoilija Eaten

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Urpo Kuopiosta
 

pitkään odotin
vuosia laskeskelin
nyt on aika puhua
kuulkoot kaikki kunniansa

minä olen tahtonut
minä olen riutunut
minä olen taistellut
minä olen minä

hiljaa olkaa
kiltisti odottakaa
nyt on aika tuomita
minun vuoro puhua

minä olen syntinen
minä olen surullinen
minä olen vihainen
minä olen minä

hereille kaikki
tuomiotanne kuulkaa
nyt on aika hävetä
sanoissani saatte kärsiä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä oli

tähän kun pystyis!!!!sanomaan kaikki mikä painaa jne.
upea,voimakas teksti.....

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Eaten Huone 19.5.2006 0 Runo
Eaten Murha 19.5.2006 0 Runo
Eaten Hetki 19.5.2006 0 Runo
Eaten Portti 19.5.2006 0 Runo
Eaten ikkuna 19.5.2006 1 Runo
Eaten Nimetön 19.5.2006 2 Runo
Eaten katse 18.9.2006 1 Runo
Eaten Yksinäisyys 28.10.2006 1 Runo
Eaten Aika 3.7.2011 2 Runo