Huone

Runoilija Eaten

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Urpo Kuopiosta
 

huoneesi ovea taas raotan
tumma on huone, valo poissa on
varovasti hiivin huoneeseen
ketään siellä ei ole
tiesin sen, haaveilen vain
jotta tuoksusi taas tuntea saisin
niin täynnä on huone
kuitenkin tyhjä se on
vain muistot jääneet lojumaan
istahdan sängyn laidalle
huokaisen, jolloin huomaan
ikkuna auki jäänyt on
kiinni sen laitoin
taivas kirkas tähdistä oli
kuu hymyäsi kaunista hohti
silmäni kastuivat
tunsin rakkauden lämmön rinnassani
sängyllesi nyt nukkumaan jäin
uninallesi vierelleni hain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Eaten Aika 3.7.2011 2 Runo
Eaten Hetki 19.5.2006 0 Runo
Eaten Huone 19.5.2006 0 Runo
Eaten ikkuna 19.5.2006 1 Runo
Eaten katse 18.9.2006 1 Runo
Eaten Murha 19.5.2006 0 Runo
Eaten Nimetön 19.5.2006 2 Runo
Eaten Portti 19.5.2006 0 Runo
Eaten Yksinäisyys 28.10.2006 1 Runo