katse

Runoilija Eaten

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Urpo Kuopiosta
 

kyyneleitä saa taas vuodattaa
näkyä kaunista vaan tuijottaa
tavoittelematomissa se on
tämä tunne, olen voimaton
mikään ei auta, käännyn pois
luulen että enää elää en vois
kauniit silmät tuijottavat takaisin
aivan kuin ne vaaatisivat jotakin
kysyä en tohdi
arveluttaa,nyt pohdin
ehkä sittenkin on mahdollista tää
että en pimeyteen yksinäni jää

Selite: 
Jottain jöötiä tulloo yö aikaan kirjoteltua
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen mut silti ihana

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Eaten ikkuna 19.5.2006 1 Runo
Eaten Aika 3.7.2011 2 Runo
Eaten Murha 19.5.2006 0 Runo
Eaten Nimetön 19.5.2006 2 Runo
Eaten Yksinäisyys 28.10.2006 1 Runo
Eaten Hetki 19.5.2006 0 Runo
Eaten katse 18.9.2006 1 Runo
Eaten Portti 19.5.2006 0 Runo
Eaten Huone 19.5.2006 0 Runo