Rakkaus ja kaipuu

Runoilija Kiven alla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus repii...
 

Miten voi kaivata häntä
jota koskaan ei omakseen saa

Jäätyy mieli, sydän ja järki
routa raiskaa nukkuvan maan

Kuolla pois ei tunne tuo suostu
sinnittelee yöstä aamuun

Peiliin katsoo itkuiset kasvot
sielu sekoittuu haihtuvaan haamuun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot