sydän kuin aurinkokunta

Runoilija In love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus vähän höperö
 

Hymyilet ja katsot suoraan silmiin.

tuntuu kuin kiertäisin saturnuksen renkaita.

Olet täydellinen,

sellainen jota olen etsinyt.

kun kuulen äänesi,

tunnen kuinka joudun mustan aukon pyörteisiin.

Jos kertoisin kuinka tunnen,

loukkaisin ystävääni.

ja jos en kerro,

en koskaan saa tietää olisitko se oikea.

putoan suoraan tyhjyyteen,

kunnes on liian myöhäistä tehdä mitään,

tilaisuus on menetetty, ja sinut sen mukana.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot