Nimetön

Runoilija In love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus vähän höperö
 

kohtaan katseesi.

siitä välittyy pelko, häkellys ja hymy.

tiedät miksi kävelen sinua kohti.

Huomaat sen kai olemuksestani,

joka loistaa kokoajan enemmän.

sydän pamppaillen pysähdyn eteesi,

katsot silmiini ja naurahdat.

kysyn kysymyksen ja kierrän käteni ympärillesi.

se on pikainen,

jokseenkin vasta hakoinen halaus.

mutta ehkä ymmärrät mitä se minulle merkitsee.

sain olla sen hetken lähelläsi.

Selite: 
ei mitään parasta minua
Kategoria: 
 

Kommentit

mä ainakin tykkäsin tästä..ihana runo :)
näin on itseasiassa käynyt mulle, ei nyt ihan sanasta sanaan..mut niin.. toi muistoja mieleen.. :')

 

Käyttäjän kaikki runot