Hampaitakin kaksikymmentäkahdeksan

Runoilija Veljeni Leijonamieli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen ajelehtija, tuulessa leijuvien lehtien tarkkailija, synkeämielinen suitsuttelija ja viimeisen sanan sanoja. Kavereiden kesken kelpo veikko. Junan tuoma helsinkiläinen, vantaalainen, oululainen, raahelainen ja lappalainen. Koti on jossain. "Susi on sudelle susi".
 

Käyttäjän kaikki runot