Paineet

Runoilija Hemppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kestä tätä yksin.
Eikö muut muka huomaa?
Paineet on mulle ihan liikaa,
enkä yksin niitä jaksaisi kantaa.
Jos joku ymmärtäisi,
oloni helpottuisi.
Mutta kuka tahtoisi tietää,
miltä minusta tuntuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ymmärrän mitä tarkoitat.

ystäviä on ympärillä hurjasti,
mutta silti olen niin yksin ongelmieni kanssa

Haikeaa ja kipeää. Hienosti puit tunteet sanoiksi!
Pitää vaan puhua jollekin. Aina löytyy joku ihminen. :)

Voisi olla itse kirjoittamani, sen verran tutulta kuulosti.

 

Käyttäjän kaikki runot