Nimetön

Runoilija Bored to death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjää, jotain kuitenkin tunnen juuri tietoisuuden reunoilla.
Jotain mitä kaipaan, jotain mitä tarvitsisin, en vain millään sitä tavoita.
Mistä saisin tuen, voiman, jotta siihen ylettyisin?

Tikkaat eivät käy, kenenkään päälle en vain tahdo astua.
Opettaja, mistä tunnistaisin pätevän?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot