...

Runoilija Bored to death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kolme päivää koeteltiin hengen lujuutta,
tänään taas kaksi voimankoitosta.
Niihin on helppo suhtautua,
keho jaksaa minkä jaksaa.

Mielestäni en aina tiedä,
joskus kuin lasitalo,
hetkittäin kuin linnan muuri.
Toisaalta, liekö tuo ero kovin suuri?

Kerralla tällä tuli särö,
vaan ei murtunut,
tosin on oloni vähän turtunut.

Uskon, että iloa vielä tällekkin päivälle silti riittää, kunhan muistan jumaliani kiittää...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot