Kaikkea kivaa

Runoilija pimpinella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauppiaat kilvan kuuluttaa:
Kaikkea kivaa kotiin kärrätkää,
kilvan kilvan kuluttakaa!
kaksinverroin kallimpaa
kaksinverroin komeampaa.
Kaikkea kansalle kohdennetaan.
kaupat kaikkea kukkuroillaan,
kuka kaiken kuluttaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mehän ne kulututetaan ja kauppias rikastuu

Hei! Valitse nyt jotakin kivaa syntymäpäiväksesi!

Puhutteleva runo tuhon tiellä johtavasta tien varresta.

 

Käyttäjän kaikki runot