Nimetön

Runoilija Runoilijan Tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lunta tehdessään taivas kirkuu .Ilmassa liitää sata kalman hengetärtä Mutta maahan laskeutuessaan lumi vaikenee kuin erään runoilijan sydän
 

Koulunpenkillä istun ja mietin.
Niin monet kauniit hetket kanssasi vietin.

Mitä nyt teen ?
Luonko katseen ylös sinne taivaaseen ?

Mutta mitä se auttas.
Kun viimeiselle matkalle työnsit sä lauttas

Tiedän silti , että hyvä sun on olla sielä,
Vaikka silti mä haluisin nähdä sut yhen kerran vielä

Hyvät oltavat toivotan sinne sulle
Vaikka niin paljon surua toit sä mulle

Selite: 
Tiedän . Ei mikään hyvä. Löysin laatikosta ja aattelin laittaa tänne vaikka ei ole mikään hyvä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Lueskelin runojasi tästä ylöspäin suuri kysymysmerkki mielessä.

Ensinnäkin, jokainen runosi on omistettu jollekin opettajalle (ei siinä siis vielä mitään)
eivätkä nämä muistuttaneet runoa muuten kuin hieman kehnon rivityksen ja jonkinlaisen riimittelyn perusteella.
Toiseksi olet sekoittanut erittäin tönkösti kirja- ja puhekielen, joka viiltelee korvia luettaessa.
Kolmanneksi kaikki ovat täynnä kirjoitusvirheitä. Ennen pilkkua, pistettä, kysymysmerkkiä yms yms EI tule väliä.

No, jokainen kirjoittaa tavallaan ja jokaisen tulee saada kaikenlaista palautetta ja tämä oli vain minun mielipiteeni näistä muutamista kirjoituksista.

Hyvää syntymäpäivää kuitenkin :)

älä turhaan vähättele runoasi.
siitä huokuu lämmin kaipaus.

minäkään en ole riimittelyjen ylin ystävä mutta tämän runon luin mielelläni :)

Jos et itse arvosta tekstiäsi, ja vähättelet sitä, niin kannattaako sitä sitten tänne laittaa ollenkaan? Riimirunot eivät yleensä sydäntäni sulata, mutta tämä oli ihan kiva. Ehkä hieman tavallinen, mutta silti kiva.

Kaunis, surullinen, koskettava. Pidän. :)

Tää on jotenkin niin ihana, hienosti kirjotettu.

*suosikkeihin*

Suloinen ja niin haikea, pidin kappalejaostakin. ^^ ~

Oi miten nätti ja liikuttava... ( hyvä kun en ruvennu itkee ) Todella herkkä.

Mut tää ainakin pysäytti. Kaipaus ei lopu koskaan, siitä tulee jossain vaiheessa osa elämää. Kaunis.

Mut tää ainakin pysäytti. Kaipaus ei lopu koskaan, siitä tulee jossain vaiheessa osa elämää. Kaunis.

Mut tää ainakin pysäytti. Kaipaus ei lopu koskaan, siitä tulee jossain vaiheessa osa elämää. Kaunis.

Mut tää ainakin pysäytti. Kaipaus ei lopu koskaan, siitä tulee jossain vaiheessa osa elämää. Kaunis.

Mut tää ainakin pysäytti. Kaipaus ei lopu koskaan, siitä tulee jossain vaiheessa osa elämää. Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot