Sinulle

Runoilija Dinzuliina

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt yksin ollessani mietin sinua, mietin meitä. Huomaan että pääni lyö lähes tyhjää. Ainoa asia mielessäni on kuva sinusta, meistä - yhdessä, onnellisina.

Yhtäkkiä mieleeni tulee kysymys; Mitä on rakkaus? Luulen että minulle me ollemme se rakkaus. Tajuan että en voi elää ilman sinua. Tai ehkä voin, mutta en halua. Miksi haluaisin koska rakastan ajatusta sinusta, rakastan kosketustasi, rakastan ääntäsi, rakastan nauruasi, hymyäsi, silmiäsi, huuliasi - kaikkea sinussa.

Seuraavaksi aloin miettiä, mitä sitten on onni?
Olenko minä onnellinen? Miksi en olisi sillä minulla on sinut. Minulle sinä olet se onni, on onnea että meillä on toisemme, on onnea kun kaksi ihmistä rakastaa toinen toistaan.

Tulen onnelliseksi kun ajattelen sinua, kun kosketat minua, kun kuulen äänesi ja naurusi sekä näen hymysi ja ilon silmissäsi - se saa minut onnelliseksi, sinä saat minut onnelliseksi.

Miksi siis heittää rakkaus ja onni hukkaan itsepäisyyden tai jonkun muun typeryyden vuoksi, kun voisi olla vain onnellinen sinusta - meistä.

Rakastan sinua muru!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot