Yksin.

Runoilija Dinzuliina

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin. Pimeässä huoneessa yksin.
Ei pienintäkään ääntä missään, vain oma hengitys.
Missä olet? Olen odottanut sinua pitkään, mutta sinua ei näy. Oletko lähtenyt kokonaan luotani pois? Yhtäkkiä ikkunani tärähtää.
Säikähdän.
Katson ulos, mutta missään ei näy pienintäkään liikettä.
Ikkunani alla makaa kuollut lintu. Kukaan ei jää kaipaamaan häntä. Hänkin on yksin. Ilman ketään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot