rohkeus

Runoilija Dinzuliina

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On rohkeutta

pysähtyä
ei pysyä paikoillaan

olla hiljaa
ei kuitenkaan vaieta

pistää silmät kiinni
muttei vaipua unitilaan

myöntää pelkäävänsä
ei antaa pelon hallita

sanoa hyvästi
ei enää näkemiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot