Rakas pukki!

Runoilija tyttö-tulevaisuudesta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aika harvoin tulee täällä käytyä, mutta sillointällöin kirjoittelen :) Kiitos kaikille runojani kommentoiville!
 

Toivoisin:
Kirja-sarjan,
sekä hammasharjan
joulukarkkeja
mollamaijan,
viel toisit mulle yöpaidan

Kun aattona aikas koittaa,
isä kyllä meille
piirileikit soittaa

Saat sinäkin pienen
lahjan, ehkä piparin,
joulurauhan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi että, tämä oli söpönen. :) Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot