Avaruus

Runoilija tyttö-tulevaisuudesta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aika harvoin tulee täällä käytyä, mutta sillointällöin kirjoittelen :) Kiitos kaikille runojani kommentoiville!
 

Planeettojen liikkeet
mä silmissäin nään
kun taivaalle
käännän pään

Miten avaruus
voikin niin
ihmeellinen olla
ja kivet siellä
nopsasti suhahdella

Olen onnellinen
maan asukki,
tiedän ollut
on täällä
keskiaika barokki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viisas eli loistava

Tämä on upea. Pidän.;)

hieno ja ovela runo, ja varsinkin viimeinen säkeistö on ihana (:

 

Käyttäjän kaikki runot