Hetki jolloin vain haluaisi huutaa

Runoilija BlindAngel88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.6.2023 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäinen kallionkieleke
Tänään olen rockstara
unohdan itseni hetkeksi

heikko
epävarma
henkisesti haavoitettu

Ääneni tahtoo lentää!

Pellolla heinäyleisö huojuu
jos katsoo tarkkaan,
voi joukossa nähdä pienen pieniä sytkäreitä

"We wan't more!"
"We wan't more!"

Selite: 
Muistelin menneitä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot