Yksi kipinä voi sytyttää monta kynttilää

Runoilija BlindAngel88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.6.2023 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sadepisaroiden huurruttama ikkuna
litimärkä koira ulkoiluttamassa emäntäänsä
Olisipa hehkuva nuotio
lämmittämässä elämään eksyneitä

Piirtäisin kartan onneen
jos osaisin
Nostaisin katseenne ylös
vaikka varpaanne kauniita ovatkin

Olen kulkenut sirpaleisen polun
lapionut mustia enkeleitä
jotka vaihtavat opastekylttejä
ihmisten kiusaksi

Nyt kaiken keskellä olet sinä
utuisten sadepäivieni ilo
arkeni kaunistaja
liekkieni loimuttaja

Loistan Taj Mahalia kirkkaammin
säteillen iloa
valaisten terävät sirpaleet polullani
pienet timantit

Ota edes pisara sitä valoa
vaikka lainaksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot