Tuokiokuvia

Runoilija BlindAngel88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.6.2023 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon kehrä
kultainen valo
leijailee väistellen pölyhiukkasia
Lämpimiä värinöitä
Kesäisten makujen kirjosieppo
lennähtelee ajatusten lailla

Hiljaisuudessa raikaa luonto
tuulen hengitys
lintujen karnevaalit
Kuulenko jossain muurahaisen?

Syvä lempeä huokaus
vanha puumuori juhla-asussaan
Hymy hiipii huulilleni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot