luotsi

Runoilija BlindAngel88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.6.2023 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viikko ajaa toista takaa
vuodenajat vyöryvät ylitse
toistuvaa liikehdintää

Hetki sitten olin suloinen kruunupää
leijuen kukkien väreissä
hypähdellen hattarapilvellä

Pienet kädet hukkuivat hiekkaan
varpaat kasvoivat ulos
värit kadoten

Narunvetoa
tyhjiä arpoja
kohtalon katkeransuloinen karnevaali
kanootilla suohon

Hipaisit minua
hurmaavalla hyväntahtoisuudella
sydän lepattaen
ajauduin satamaan
sinun sylisi luotsina

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot