Pieni enkeli

Runoilija Atlas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nimeni on legioona, koska meitä on monta.
 

Hänen huutonsa,
Oli kuolevan lapsen itkua.
Ääni miljoonista,
Unelmista ja arvista.

Kyyneleet.
Katkerat, kylmät.
Ei ketään kuivaamassa.
Tartu käteeni,
Pieni enkli.
Nostan sinut valoon.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot