Rölli

Runoilija satu-prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäinen olento
 

Sanat merkitsee enemmän kun tuhat sanaa
mutta sinun näkeminen on kuin tuhat tähteä
taivaalla,

Olet muille normaalli mutta minulle
erityinen,

Olet hyvä ystävä muille mutta minulle
paras,

Olet tärkeä muille
mutta minulle rakkain,

Jotkut välittää sinusta mutta minä
rakastan sinua,

Olet hyvin pieni rölli mailmalle mutta
minulle olet se päivänsäde.

Selite: 
Omistettu parhaalle ystävälleni <3 Kiitos kun olet olemassa <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot