Suru

Runoilija Heintsi

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi elämäsi piti riistää,
sitä ei voi kukaan kiistää.
Olit minulle tärkeä,
miksi jonkun piti sydämeni särkeä.
Sinua todella paljon kaipaan,
minkä surun se mies saikaan aikaan.
Mutta toivottavasti sinulla on nyt hyvä olla...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"saikaan aikaan" kuulostaa hyvältä. Jollain tapaa hassulta, mutta kuitenkin sopivalta.
Kiva riimiruno!

 

Käyttäjän kaikki runot