Isä

Runoilija Heintsi

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi isä minut jätit,
minua aina turhasta sätit.
Haluaisin,että elämäsi muuttuisi,
ettet joka asiasta suuttuisi.
Miksi kaltereiden takana haluat elää,
kun mahdollisuus olisi vapaanakin olla.
rakastan sinua isäni mun,
kaipaa pieni tyttösi sun.
Unta en saa illoinkaan,
pelkään ettet tule takaisin milloinkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot