Haluan sinut

Runoilija Heintsi

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet minulle niin tärkeä,
ettei siinä ole mitään järkeä.
Haluan sinut omaksein,
sen eteen paljon joskus tein.
Milloin sinut omaksein saan,
Olla kanssasi kahden vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä minäkin haluan. Se pitäisi vain sanoa ääneen.

 

Käyttäjän kaikki runot