Tempora mutantur, nos et mutamur in illis

Runoilija Opaakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkän tauon jälkeen back in the game. :)
 

Noin viiden vuoden
ja yhdentoista kuukauden
jälkeen

Järki alkaa
taas pikkuhiljaa
käskeä
sydäntäkin rakastamaan

Minä luulin tätä
oikeasti
siksi happily-ever-after-elämäksi
Kukaan vain ei koskaan kertonut,
ettei se happily-ever-after tulekaan
ihan noin vain
itsestään
auringonlaskun mukana
kaupanpäällisiksi

Kuvittelin, ettei
toisten miesten sängyistä ole paluuta
Mutta se menikin niin päin,
ettei toisten naisten sängyistä
ollut enää paluuta

Minä silti
pahoittelen
rakkautemme jakamista
Ennen kaikkea
itseni riisumista paljaaksi
yksien mustien sukkien takia

Selite: 
<em>Tempora mutantur, nos et mutamur in illis</em><br /> Ajat muuttuvat ja me muutumme niiden mukana
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot