Lumeton

Runoilija Opaakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkän tauon jälkeen back in the game. :)
 

niin rakkaus
uuvutti sinutkin
vaikka sanoit
järki käskee
sydämenkin rakastamaan

muistit unohtaa
valaista suhteen risteyksiä
positiivisia yhtälöitä
heijastaa
erilaisuuksiamme
valkokankaalle

kysyit miltä tuntuisi
suudella tuntematonta
suoraan silmille
tunteettomasti
niin kulta etkö sinäkin
haluaisi tietää

ja me kaivamme aarrearkkuja
sormiemme myrskyistä
lumettomista talvista
kun joulukuu
ei enää ole lapsuutta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hohhoijjakaa ja sitä rataa.

Mie ylleensä puhun kuin papupata, mutta jollain tavalla sie riipaisit kyllä tällä tekstillä niin syvältä, että mie hukkasin kaiken sanottavani.

Jos mie osaisin kirjoittaa, olisin jotain tämän kaltaista raapustanut paperille.

tykkään runoistasi. niissä on jotain sekavaa, mutta samalla jotain mikä viehättää.omalaatuisuus ehkä tekee niistä ainutlaatuisen.

 

Käyttäjän kaikki runot