Pienenä ja isona tyttönä

Runoilija möhnis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pienenä tyttönä
löytyi markka
korvani takaa
nenänikin irtosi
sormillasi salaa.

Vikkelästi nenäni
takaisin sujautit
ennen kuin
pienenä tyttönä
peiliin kurkistin.

Kesällä kotipaikkasi
metsässä kuljit,
syksyllä väsyneet
silmäsi suljit.

Kaiken muistoina
sydämeeni talletin,

jäähyväisiksi kylmää
poskeasi silitin,

surun kyyneleet
silmistäni vuodatin

Nyt isona tyttönä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tarina, todella koskettava runo. Pidin kovasti, ehdotonta suosikkimateriaalia.

todella koskettava..hyvää syntymäpäivää!

Muistot kauniit jää,siinäkin lohtu.Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot